Referencer


Det har været et super godt forløb. Jeg gik efter nogle konkrete værktøjer og det synes jeg absolut, jeg har fået. Sidegevinsten var hele det omkring ens eget værdisæt og hvordan man kan arbejde videre med sig selv og sit liv (…) jeg har fået meget at arbejde videre med. I har været inspirerende at være sammen med.

Lotte – Deltager i stressgruppe


Takker for et udbytterigt kursus. I var meget velforberedte og kom omkring emnet stress på mange måder. Det var meningsfuldt, at I kom med personlige erfaringer om måder at håndtere stress. Dejligt at gruppen ikke var stor, så der var plads til den enkelte og det var rigtig fint, at der også var nogle fysiske øvelser.

Kirsten – Deltager i stressgruppe


Jeg har set frem til hver onsdag i de sidste 4 uger, da jeg hver gang er gået derfra med større fokus på mig selv og med mere styr på mine værdier og prioriteter. Det bedste har været at møde ligesindede, opleve genkendelse i historier og erfaringer og at få nogle konkrete værktøjer som kan bruges i hverdagen.

Mischa Tan Madsen – Deltager i stressgruppe


Jeg er blevet taget seriøst, har mødt forståelse for min situation og er blevet lyttet til. Øvelserne kan jeg bruge resten af livet til at få det bedre og i andre pressede situationer. Det bedste var øvelserne omkring ens værdier i livet og hvad man sætter øverst, da det giver større selvindsigt. Derudover at høre de andres oplevelser og råd om hvad der hjælper dem.

Sarah – Deltager i stressgruppe


I Invited Julie to do a 2 hour master class at my Business Coaching Training in regard to inner leadership. Julie was asked to touch on living and listening to core values, discover patterns that either was supportive or destructive and look at the meaning and purpose of what a good personal and professional life would be like. Julie is great at creating rapport and orchestraring the process from start to end.
She involved herself by a personal story telling and examples. I can very much recommend Julie for her personal and professional approach, which bring value and food for thought! Thank you Julie.

Christian Dinesen – Performance Trainer, Head of Institute, Danish Institute of Coaching